Reading Time: < 1 minute

Hírek

News
A Flexion Mobile Plc Magyarországi Fióktelepének sikertörténete a 2015 december 1-i alapítása óta íródik. A cég fejlődése most újabb mérföldkőhöz érkezett: a korábbi serviced office, vagyis szolgáltatott iroda bérlésről hosszú távú, tradicionális irodabérlet mellett döntött és jövő tavasztól a ZenGardenbe költözik a nemzetközi szoftverfejlesztő.
2.kerületiirodabelbudairodakiadóbudán
News
Újabb hosszú távú bérleti szerződés került aláírásra a teljes körű fejlesztésen átesett ZenGardenben. A korszerű technológiai megoldásokat kínáló, remek lokációval rendelkező belbudai irodaház 1300 négyzetméterére kötött új megállapodást a ConvergenCE. Az új tranzakcióval az épület több, mint 90%-os telítettséget ért el.
2.kerület2.kerületiirodabelbudaiiroda
News
Magyarország egyik legsikeresebb boutique ingatlanfejlesztő, befektető és vagyonkezelő cége, a ZenGarden Irodaházba költözik. A 9.500 négyzetméteres épület a közelmúltban 2,5 millió eurós fejlesztésen esett át és megszerezte a legfontosabb környezetvédelmi minősítő, a BREEAM elismerését is. 
2.kerület2.kerületiirodabelbudaiiroda
News
Lewis Carroll legismertebb műve, az Alice Csodaországban motiválta a névválasztásnál a White Rabbit alapítóit 2006-ban. A számos nemzetközi reklámfesztiválon induló és díjakkal hazatérő független ügynökség ezentúl a budai ZenGardenben fogadhatja ügyfeleit.
2.kerület2.kerületiirodabelbuda
News
A ConvergenCE kiemelt figyelmet fordít a társadalmi fenntarthatóságra, ezen belül is az akadálymentességre. Az általuk üzemeltetett CityZen, ZenGarden és Kálvin Square irodaházak már 2020-ban, az elsők között szerezték meg az Access4you tanúsított helyszín minősítését.
2.kerület2.kerületiirodabelbuda
News
A Salzgitter Mannesmann Acélkereskedelmi Kft. újabb hosszú távú bérleti szerződést írt alá a teljeskörű fejlesztésen átesett ZenGardenben. A legkorszerűbb energia- és költséghatékony megoldásokat kínáló, remek lokációval rendelkező budai irodaház már 15 éve az otthona Magyarország egyik piacvezető acélkereskedelmi vállalatának.
2.kerületbelbudaiirodabudaiiroda
News
Május 11-én, csütörtökön tartotta bérlőinek tavaszköszöntő rendezvényét a ConvergenCE. A 2004-ben alapított fejlesztő a kiváló lokációval rendelkező, teljeskörűen felújított és általa üzemeltetett ZenGardenben látta vendégül az irodaház lakóit.
belbudaiirodafessnekifodycatering
News
Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő csomagszállítással és logisztikával foglalkozó cége Budára, a ZenGarden Irodaház nyolcadik emeletére költözik.
2.kerületbudaiirodairodakiadó
News
Mesterséges intelligencia, az AIP Labs a ZenGarden irodaházba költözik.
2.kerületaiplabsaipmedical

Kapcsolat