Bel-budai irodaházat vásárolt a ConvergenCE

A kereskedelmi ingatlanok fejlesztésével foglalkozó ConvergenCE megvásárolta az Immofinanz-tól a Budapest II. kerület Horvát utcában található Central Business Center irodaházat. 

Az épület rendkívül jó elhelyezkedésű, 10.000 m2 irodaterülettel, 156 férőhelyes mélygarázzsal rendelkezik, ezen kívül 800 m2-es belső udvara és saját étterme is van. Az 1990-es évek vitathatatlanul legjobb épülete, melyet 2015-ben újítottak fel, a ConvergenCE véleménye szerint készen áll egy jelentős fejlesztésre. 

Zeley Csaba, a ConvergenCE vagyonkezelési igazgatója elmondta: „Sok évvel ezelőtt ebben az irodaházban kezdtem a karrieremet, ezért is áll olyan közel a szívemhez. Jól ismerem az épületet, és mind elhelyezkedése, mind adottságai alkalmassá teszik arra, hogy a mai igények szerinti korszerű, sikeres irodaházzá váljon a jövőben. Terveink között szerepel a közös területek, kiszolgálóhelyiségek újragondolása, az üzemeltetési gyakorlat hatékonyabbá tétele valamint az épület új identitásának kialakítása”. 

2015 óta ez a ConvergenCE ötödik ingatlan-befektetése a mérföldkőnek számító Kálvin Square, a CityZen irodaházak és legújabban az Árpád Office Center után. „A fejlesztők egyre jobban kiszorulnak Budapest belvárosából, mivel az alkalmas központi fejlesztési területek már hiányoznak innen; úgy gondoljuk, jelenleg ideális az időzítés újra befektetni a belváros legjobb elhelyezkedésű régebbi irodaépületeibe” – fejtette ki Zeley Csaba a vásárlás indokaként. 

Hírek

Szolgáltatott irodából tradicionális bérleménybe – a Flexion is a ZenGarden mellett döntött.
A Flexion Mobile Plc Magyarországi Fióktelepének sikertörténete a 2015 december 1-i alapítása óta íródik. A cég fejlődése most újabb mérföldkőhöz érkezett: a korábbi serviced office, vagyis szolgáltatott iroda bérlésről hosszú távú, tradicionális irodabérlet mellett döntött és jövő tavasztól a ZenGardenbe költözik a nemzetközi szoftverfejlesztő.
Villámtárgyalás és tranzakció – egy teljes szint került kiadásra a ZenGardenben
Újabb hosszú távú bérleti szerződés került aláírásra a teljes körű fejlesztésen átesett ZenGardenben. A korszerű technológiai megoldásokat kínáló, remek lokációval rendelkező belbudai irodaház 1300 négyzetméterére kötött új megállapodást a ConvergenCE. Az új tranzakcióval az épület több, mint 90%-os telítettséget ért el.
Az újrapozícionált ZenGardenbe költözik a ConvergenCE
Magyarország egyik legsikeresebb boutique ingatlanfejlesztő, befektető és vagyonkezelő cége, a ZenGarden Irodaházba költözik. A 9.500 négyzetméteres épület a közelmúltban 2,5 millió eurós fejlesztésen esett át és megszerezte a legfontosabb környezetvédelmi minősítő, a BREEAM elismerését is. 

Kapcsolat